Services

Visualisation

Dankzij visualisation geven we al tijdens de designfase een beter inzicht in de opstelling, de uitwerking en de mogelijkheden van elk project. Op die manier krijgen alle partners en stakeholders een optimale focus op het concept en de effectieve realisatie.

Met visualisation de juiste kijk op elk detail 

Ben je externe designer, initiatiefnemer, opdrachtgever of op een andere manier verantwoordelijk voor een bepaald project? Op diverse manieren kunnen we dat perfect visualiseren. Zo heb je een sterke asset om je plannen overtuigend te presenteren en te argumenteren, en zorg je voor extra transparantie en inzicht bij alle betrokkenen.

Via Show Visualisatie brengen we met 3D-visualisaties ideeën, schetsen, plannen en technische tekeningen tot leven. Zo krijg je al voor de realisatie een 3D tour door de show. Dit helpt bij het nemen van verdere beslissingen.

Ook Pre-programmering biedt vele voordelen. Zo kunnen  licht en video cues op voorhand geprogrammeerd worden, wat tijd en dus  kosten bespaart. We doen alles vanuit onze pre-productionstudio. Deze staat ook open voor externe designers, regisseurs, producers en programmeurs.

Met Architecturale Visualisation leveren we fotorealistische visualisaties van architecturaal design of kunnen we het potentiële uitzicht en de sfeer illustreren van je evenementenlocatie, themapark of monument.

Dankzij onze Virtual & augmented reality visualisatie oplossingen laten we je door je idee of concept wandelen. VR is als professionele tool ideaal om klanten en investeerders te overtuigen.

Cases