Destinations

Openbare Plaatsen

Geschiedenis schrijven, maar die ook mooi in de kijker plaatsen. Daar draagt Painting with Light graag zijn steentje aan bij.

We hebben dan ook een zwak voor al dat historisch erfgoed en die prachtige stads- en dorpsgezichten, kerken en monumenten overal ter wereld. Weloverwogen pakken we elk project voor een publieke ruimte of gebouw aan én brengen we het tot een goed einde. 

Eeuwenoud gebouw of gloednieuwe architectonische parel? Omzichtig springen we om met alle delicate elementen en structuren. We werken graag samen met de architect, projectontwikkelaar, overheid of eigenaar om een optimaal resultaat neer te zetten met de juiste monument verlichting en architecturale verlichting. Soms om bepaalde details te markeren en optimaal te visualiseren, een andere keer om de grootsheid van een object te accentueren.

Research, creatie, productie, planning, coördinatie en plaatsing. Elk project is een complex proces met diverse betrokken partijen. Het feit dat publieke ruimtes en gebouwen van ons allemaal zijn, is een extra element waarover we in detail nadenken. Het vraagt een hoop liefde voor het vak en veel engagement van alle betrokkenen.

Cases