Shows

Dark Rides & Attracties

Sensatie of magie, actie of verwondering. Ons Painting with Light-team weet hoe het elke vibe nog meer kan versterken. Of het nu een achtbaan is met duizelingwekkende loops of een expositie waarbij alles om beleving draait, we zetten alles in het werk om voor een bijzondere bezoekerservaring te zorgen.

Met al onze creativiteit zoeken we steeds het optimale verlichtingsplan - origineel en onderscheidend - waarmee we het verhaal extra in de verf zetten en de gewenste ervaringen accentueren.

Naast de visuele aankleding is de praktische aanpak net zo belangrijk. Van technisch ontwerp tot de complete multimedia-installatie, gevolgd door systeemintegratie en programmatie van licht, video en showcontrol: met al onze knowhow en expertise bieden we als technische partner een duidelijke meerwaarde. Hoe complex een project ook is, met veel enthousiasme bouwen we een feilloze technische installatie. Bovendien zorgen we ervoor dat die gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden, veilig én duurzaam is.

Cases